Tavi halak (képgaléria)

Szerintem nyugodtan elmondhatom, hogy viszonylag nagyon sokféle, színes halaim vannak. Mindig amikor tudtam válogattam a különböző mintázatú, és színű példányokat, hogy minél változatosabbak legyenek. Kezdetben leginkább aranyhalaim voltak piros és subunkin ez utóbbi osztott farkú volt. Később fátyolos koi pontyaim is lettek, kicsiknek nagyon jól néztek ki, az aranyhalakhoz képes. Ezek után már szinte csak koikat, leginkább fátyolosokat szereztem be.  Ez idő alatt lett pár darab aranycompóm is, amiket nem bántam meg, mert szépek ők is.

2011 3 Galéria
11 Fénykép

Ebben az évben még alig volt halam, majdnem csak azok amik a régi kis mederben voltak

2012 5 Galéria
40 Fénykép

Ez volt az első teljes év, ill. szezon, próbáltam beszerezni pár új halat, volt amit vettem és volt amit kaptam. Sajnos ebben az évben a macska lerendezte, hiába próbáltam növelni az állományt. Az osztott farkú aranyhalakból szinte 1 se maradt meg (fekete, piros, subunkin), amit megvettem másnapra eltűnt. Koikat is vásároltam és kaptam is, a vásároltakból 2 db bánta, nagyon sajnáltam őket, mert igazán szépek voltak.

2013 8 Galéria
54 Fénykép

Az előző évből szinte majdnem csak a koik maradtak meg és egy pár aranyhal amit a macska meghagyott. Viszont a koik nagyon szépen nőttek, amiket tavasszal kaptam azok is szépen haladtak az előző nyár alatt. Tanulva az előző évből, idén csak koikat vásároltam, hogy a macska ne egye meg őket.

2014 5 Galéria
50 Fénykép

Ebben az évben nem sok változás történt, halakat nem vásároltam, csak talán 1-2 koit. Az előző évből viszont maradt pár szürkés aranyhal szaporulat, akik már kezdtek beszínesedni, így aranyhalakra nemvolt gondom. A képek jórészt mind tavasszal készültek, mert nyárra a tó egészen bezöldült az algáktól, ez volt az első ilyen alkalom a tó életében, hogy nem nagyon lehetett látni a halakat.

2015 4 Galéria
34 Fénykép

Az idén a halak tekintetében szinte semmi változás nem történt, a változás inkább csak a tavat érintette. Át lett alakítva a tó, így pár halas képen szinte csak egy félig feltöltött tóban úszkálnak, szinte zavartalanul. Őket nem érdekelte annyira a dolog, mint engem, hogy nem sok jó képet tudtam készíteni, hiába lett új fényképezőm, úgy voltam vele sebaj, majd ha kész lesz a tó.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.