Magamról

Üdvözöllek téged!

Mivel megtaláltad ezt a blogot, bizonyára vagy van már kerti tavad vagy pedig szeretnél egyet készíteni te is, csak még nem tudod hogy fogjál hozzá. Én is így voltam evvel, szeretem volna egy kis tavat, de nem igazán készítettem még, és csak keresgéltem a neten.

Majd megtaláltam egy két oldalt ahol ilyenekkel foglalkoztak és utánaolvasgattam kicsit. Persze én se vagyok kertész és még sose csináltam tavat ez előtt, de ettől még bátran belefogtam. Te is követheted a példámat. Segítségül leszek bármiben a témával kapcsolatban.

A blogban részletesen leírok minden, hogy én hogyan is készítettem a tavamat, e mellett még egy két általános információt is adok, mely hasznos lehet. A képek jórészt a saját tavamat fogja mutatni, és az elkészítéskori munkálatokat.

A blog célja, hogy a saját tapasztalataimat megosszam másokkal, segítsek egy szép tó elkészítésében, mely idővel a kert dísze lehet. Többnyire ezért is fogtam bele a leírások készítésébe.

Amennyiben van kérdésed azt bátran felteheted, a leírások alatt levő részen az ürlap kitöltésével. Igyekszek rá válaszolni, mihamarabb.

Jó tóépítés!

Róbert

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.